Szeretne egy különleges nyaralást a tengeren?

tengeri-hajout.jpg

A tengeri hajóutak remek lehetőséget biztosítanak a kikapcsolódásra. Egy hajó úgy van kialakítva, mintha egy úszó üdülőtelep lenne. Megtalálhatók rajta az éttermek, bevásárlóközpontok, sportcentrumok, strandok, de még a kulturális szórakozási lehetőségek is.

Egy hajóút minden pillanatát élvezheti, mert nem csak remek szórakozás, hanem igazi pihenés az, ha kiszakad egy kicsit a napi rutinból és a megszokott környezetéből azzal, hogy egy ilyen útra elmegy.

Ha valaha álmodott arról, hogy szikrázó napsütésben, friss, enyhén sós tengeri levegőt belélegezve reggelizik egy hajó fedélzetén, vagy a hajó nagyságától fogva akár fut reggel 10 km-ert az egészséges életmód jegyében, az álma egy ilyen hajóúton minden reggel megvalósulhat.

És ez még csak a reggel, a kezdet! A hajóutakat általában körút jelleggel szervezik és az utazás alatt több kikötőt is érint, ahol turistaként leszállhat a fedélzetről és körbenézhet az adott városban. Így nem csak a hajó szolgáltatásai és személyzete által biztosított szórakozási lehetőségekben lehet része, hanem helyi kultúrákat ismerhet meg, nevezetességeket tekinthet meg, mindezt akár vezetéssel kényelmesen. Bizony, mesés tájakra juthat így el.

Ha a kikötőhelyi városokban nem talál vásárfiát, ne feledje, hogy a hajón is tág lehetőség nyílik a vásárlásra, ráadásul nem is akárhogy, mert a hajó vámmentes övezetnek számít. Ez pedig árkedvezményt jelent a javából.

Ha pedig már túl van a tökéletes reggelin, esetleg délelőtt kirándult egy kikötővárosban, megebédelt ott, vagy a hajón, délutáni lazításként igénybe vette a hajó szolgáltatásai közül a különböző ellazító masszázsokat, netán aludt is egy picit, akkor jöhet a rendkívüli este gyertyafényes vacsorával, pezsgővel, esetleg egy kis sétával utána a csillagfényes fedélzeten.

Persze az estét lehet másként is folytatni itt. Ha ki szeretné próbálni a szerencséjét, menjen kaszinóba. Ha táncolna, menjen disco-ba. És ha show műsorra vágyik, keressen egy erre a célra üzemeltetett bárt.

Ugye, milyen jól hangzik? Mindezt elérhető áron, de 4-5 csillagos szolgáltatásokkal kínálják ezek az úszó szállodák, ahol még különböző kabinfajtákból is válogathat, ki-ki a vérmérsékletének, vagy pénztárcájának megfelelően.

tengeri-hajoutak.jpg