Romantikus utazások Bálint-napra

balint-nap.jpg

A Bálint-napot lehet nagyon várni és lehet kifejezetten utálni. Akinek viszont párja van, annak szinte kötelező előállni valami meglepetéssel.

A vacsora, a virág kedves figyelmesség, de ennél sokkal romantikusabb, - hogy is mondjam - ütősebb ugyanez egy egzotikus helyszínen. Bátran hangoztathatja, hogy a Bálint-nap a kereskedők által kitalált lenyúlás, mégis jó ok arra, hogy az ember a nyúlós, ködös, influenzás február elől elmeneküljön egy napfényes helyre és feltöltődjön.

Nem is beszélve arról, hogy kedvesünk arca szinte ragyogni fog az örömtől az ötlet hallatán. Ki ne akarna februárban a hófehér homokban napozni, vagy éppen koktélt szürcsölni kettesben egy bár teraszán? Egy egzotikus helyszínen végre van idejük egymásra, kiszakadni a hétköznapokból, élvezni egymás társaságát.

Maldív szigetek

maldiv-szigetek_1.jpg

A Maldív-szigetek elegáns választás, itt mindent meg lehet kapni, ami egyenlő a luxussal. Ezek a szigetek híresek arról, hogy minden csillogás és elegancia a párokat célozza meg.

Ideális választás, ha szeretnél egy kicsit együtt lenni kedveseddel, romantikus órákat tölteni egymás társaságában. Hófehér strandok, égkék tenger, vadregényes táj várja a vendégeket. Közel nyolcvan nyaralósziget áll a kikapcsolódni vágyók szolgálatában és a szállodák változatos programokat kínálnak.

maldivszigetek_1.jpg

Tény az is, hogy az válassza ezt az úti célt, aki csak lustálkodni és napozni szeretne, illetve megelégszik a szálloda által kínált programokkal. Csodálatos döntés, ha valaki lenyűgöző környezetben szeretne együtt lenni kedvesével.

Kuba

kuba-havanna.jpg

Kuba vérpezsdítőbb választás, ha valakit a tengerparti lustálkodás után más látnivaló is érdekel. Egy kubai út változatos, érdekes látnivalókkal szolgál. A városokban, mint például Havannában vagy Trinidadban visszaköszön a régi korok csillogása, ötvözve a kubai hangulattal, pergő ritmussal.

kuba-hotel.jpg

A természeti jelenségek festőiek, és nyomon követhetjük a hírességeket és a hírhedteket is. A csalhatatlan kubai hangulat és az optimizmus, nem beszélve a kellemes klímáról feltölti az embert. Itt végre van idejük egymásra a pároknak és olyan lenyűgöző élményeket is gyűjthetnek, ami segít a hétköznapok átvészelésében is.

Dominikai Köztársaság

dominika.jpg

A Dominikai Köztársaság szintén lenyűgöző és nem is elcsépelt úti cél. Változatos történelem, színes tájak és kultúra, csábítóan fűszeres konyha gondoskodik a vendégek szórakoztatásáról.

A sziget kultúrák olvasztótégelye: indián, spanyol, francia, angol, afrikai hatás ötvözésével találkozhatunk. Akciódúsabb nyaralásra vágyóknak kiváló döntés a sziget. Akkor is jó választás, ha kedveseddel nem azonos az érdeklődési körötök, mert itt mindenki megtalálja azt a pihenési formát, ami neki megfelel.

dominika-naplemente.jpg

Az aktívabbaknak búvárkodás, lovaglás, túrázás, a passzívabbaknak lazulás a hófehér strandon, egy masszázzsal vagy egy városi séta. A helyiek életigenlése átragad az idelátogatóra is és a pezsgő hangulat mindenkit feldob.

Bármelyiket választod a három közül, mindegyik jó döntés. Kitörni a szürke mókuskerékből, felpezsdíteni egy kapcsolatot, sokat beszélgetni, lenyűgöző élményeket szerezni a hétköznapok könnyebbé tételére kiválóan alkalmas egy ilyen romantikus utazás. Bármit is állítsunk, az igazat megvallva mindenki szeretne egy ilyen úton részt venni, barnára sülve visszajönni és összemosolyogni egy-egy emléken. Ehhez nyújtunk most segítséget ezzel a kombinációs utazásokat tartalmazó linkkel, melyben nem fogsz csalódni: 

http://www.deltareisen.hu/utazas-kombinacio-valasztas.html